Isac

En eftermiddag på Liseberg

Nästa år blir det åkpass för Isac, det är en sak som är säker. Så fort han hade åkt klart en attraktion började han genast prata om att få åka igen. Förutom attraktionerna på bilderna så blev det också en liten berg-och-dal-bana. Dock inte Rabalder, utan någon annan skojig liten sak. Vi spelade lite på varulotterier också givetvis, men Mikael vann bara 2 Plopp. Själv vinner jag i stort sett aldrig ett skvatt!

Kvällen avslutades med att Isac fick en mjukglass av farmor som han mumsade i sig. Det var en lycklig kille som somnade igår kväll, och som sover än.

De nya farfarsbilarna var fina. Isac gillade att köra!

Hej, hej! Mest mamman som syns!
I kön på väg att få ut Isacs körkort! Riktigt kul idé, att alla barn som åkt får välja att ta en bild för ett körkort, och att det ingår utan extra kostnad. 
Hej hej igen! Isac åker med farfar, faster och fasters sambo.
Så fin bild på Isac och pappa!
Den här åkte jag också med i. Jag har upptäckt att jag blir allt mer snurrig i bollen ju äldre jag blir, jag som kunde åka allt förr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge