Uncategorized

En dag mitt i veckan

Alla i familjen sov väldigt dåligt inatt på grund av Isacs täppta näsa. Jag är med andra ord en smula trött i skrivande stund. Men glad, för det har varit en bra dag.

Hösten har kommit. Har även tittat på tapeter och annat kreativt.

Två promenader, god lunch och en fika fick vi klämt in. Plus en hel  massa bus såklart. Vi har även gått i några affärer, bland annat Järnia där jag upptäckte ett fenomenalt utbud med hjälpmedel avseende muffinsbakning.

Isac ville hemskt gärna dra kundkorgen från sin plats i vagnen.
Converseligan!

Nu på kvällen var vi hemma hos Isacs farmor och farfar en sväng. Mikael tog hojen medan jag och Isac tog bilen. Jag som varit så sjukt trött hela dagen blev mycket piggare av att lyssna på bra musik i bilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge