Isac Oliver

En dag med mina små killar

Idag valde jag att låta Isac vara hemma med mig och Oliver. Dels orkade jag inte stressa iväg på morgonen, och dels känner jag att jag vill passa på att vara med de båda mer nu när arbetet snart sätter igång för mig.

Vi har gjort en hel del idag. Två promenader, lite utelek, mathandling, bakning av hönökakor och mys, bus och bråk. Det sistnämnda är vardagsmat just nu, många tjuvnyp blir det. Så tröttsamt alltså. Men idag har det faktiskt varit relativt lugnt på den fronten. Som alltid med barn så ska de ha samma leksaker jämt, och allt som Isac gör tycker Oliver är vansinnigt spännande. Isac i sin tur växlar mellan att vilja leka med sin bror alternativt putta omkull honom. Som syskon är mest antar jag, men ibland tryter tålamodet.

Jag har även kollat hur mycket jag får tillbaka på skatten, fått kallelse för båda barnen till Barn&ungdomsmottagningen och planerat i huvudet lite vad som ska göras med hemmet. Effektiv dag, minst sagt.

Isac älskar att baka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *