Foto och Grafisk design

En dag i kärlekens tecken

IMG_6138_ls_blogg

Närbild på brudbuketten.

Igår var en fullspäckad dag för mig och min familj. Strax före tolv satte vi oss i bilen för att ta oss till Vårgårda, där det vankades bröllop. Jag hade dessutom rollen som bröllopsfotograf. Vädret var fint, och tack och lov låg det kvar en hel del snö! Blev riktigt fina foton. Man och fru var så fina, det verkligen lyste om brudparet.

Vi bjöds på trerätters samt bröllopstårta, gott vin, bubbel att skåla i, min far stod för levande musik, vi fick se bildspel och mycket annat. Riktigt fin dag och kväll!

Nu har jag en hel massa foton att gå igenom och redigera, har jobbat idag och riktigt längtat hem till min dator!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge