Uncategorized

En blogbag med fint innehåll bara för mig!

IMG_7320_loppi

 Oliver blev helt till sig när jag började plocka fram innehållet. Han ville ha allt!

IMG_7331_loppi

 Här är innehållet. Mascaran ska invigas imorgon!

 

Jippie, igår hämtade jag  ut  min Blogbag! Det är min första Loppibag, men vad jag förstått är detta en riktigt bra bag med bara “fullsize-produkter”, grymt bra första bag alltså.

Som jag skrivit innan är detta vad som fanns med:

RFSU Active Balance är en dubbelverkande vaginaltablett som tillför probiotiska lactobaciller – ”snälla” bakterier som finns naturligt i underlivets ekosystem och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i såväl behandlande syfte – 1 tablett i 7 dagar eller i förebyggande syfte – 1 tablett/vecka i 3 veckor. Kan tas under menstruation och under hela graviditeten.

Aldrig fel att ta hand om sina inre delar, så denna är bra att ha hemma i badrumsskåpet. 

Pierre Robert Invisible Hipster är en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber, vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Det unika med Invisible Hipster är att den är utvecklad med en speciell non-slip-funktion, som gör att trosan håller sig på plats – utan att ge synliga troskanter. Beställ ditt ex med rabattkupong du får i LOPPIblogbag på pierrerobert.se.

Det fanns givetvis ingen trosa med i bagen, men väl en värdecheck. Jag beställde en rosa med spetskanter, såg fin ut och är säkert lika bra som de trosor från Pierre Robert jag redan har.

Bio-Oil är en specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Den är en succé i världen och nr 1 inom ärr och bristningar i 18 länder.

Denna ska bli spännande att testa, jag har fött två barn och det syns! Inte så konstigt att man har lite bristningar och slapp hud alltså.

Yves Rocher Bonheur Eau. Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet.

Jag gillar lätta och fräscha parfymer, så denna ska testas.

Yves Rocher Elixir Volume Mascara. Nu kan du få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna (test in vitro). Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering; de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd.

Sjukt bra med en ny mascara. Jag har provat mängder med olika sorter men inte hittat någon som är helt perfekt för mig. Kanske blir denna min nya favorit?

Friggs naturliga ekologiska miniriskakor. De små riskakorna är förpackade i påse, vilket gör det smidigt och smulfritt att stoppa ned i träningsväskan eller i barnens matsäck till skolutflykten. Miniriskakorna är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har en hög halt av fullkorn. Den lättsaltade varianten innehåller inget tillsatt socker.

Mums, goda! Oliver gillade dem också. Funderar på att ta med påsen och ha på jobbet, kan bli ett bra mellanmålssnack.

Friggs senaste nyhet TE+ Solljus är speciellt framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. Med en kopp Friggs TE+ Solljus tillgodoses en fjärdedel av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D, enligt de Nordiska näringsrekommendationerna (NNR).

Denna sort har jag faktiskt redan testat, har den på jobbet. Jag är en riktig kaffetant, men emellanåt dricker jag te för att skona magen, samt att jag inte längre kan dricka kaffe för sent på kvällen. Då somnar inte tant 😉

Tack Loppi för denna fina blogbag!

One comment

  1. Spännande att höra vad du tycker om mascaran. Köpte den själv och det är helt klart DEN SàMSTA mascaran jag nansin provat, haha. Klumpade sig, kändes som plast pa ögonfransarna och helt omöjlig att fa bort. Gav upp till slut och gick och la mig som en tvättbjörn 😉

    Kör numer ENBART Opulash from MAC. Helt klart den bästa mascara nansin som jag provat 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge