Foto och Grafisk design Uncategorized

Emma och Isadora

 

Här är en liten video jag skapat med ett urval från måndagens fotografering. Är verkligen nöjd med de foton jag tog, ljuset var så himla vackert, och det glittrade i vattnet.

Som jag skrivit innan älskar jag att man ser att det är i Göteborg vi fotograferade. Det var också det som var tanken med hela fotograferingen, då Emma ville ha den känslan i headern.

Vi hade kommit överens om att ses nere vid Operan. Jag kom en liten stund för tidigt, och gick under tiden runt på området för att reka lite. Det låg tätt med båtar vid kajen, men en bit bort mot Järntorget till var det en stor lucka. Perfekt tänkte jag! Vi avslutade fotograferingen med att gå mot båthamnen som ligger alldeles nära Läppstiftet, och fick även där till många fina foton med anknytning till Göteborg. Läppstiftet är ju också väldigt tätt förknippat med Göteborg. Emmas dotter Isadora var helt underbar under hela tiden, och älskade när man pratade med henne och gav henne uppmärksamhet. Så fin liten tjej 🙂

 

IMG_5214_emma

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge