Barnkläder Bloggevent

Ekomat och skalbyxor

Jag gjorde världens kap igår! Jag hittade ett par skalbyxor från Po.P i en grupp på Facebook där man köpa och sälja barnrelaterade saker här i kommunen, och skrev snabbt att jag ville köpa. När Mikael hade kommit hem hoppade jag in i bilen för att hämta dem. 120 kronor för ett par så gott som nya skalbyxor, ett kap enligt mig. Säljaren sa att hennes barn hade hunnit växa ur byxorna snabbt, och det syns på skicket.

Vi fick hem eko-kassen från Coop igår, och det var mycket gott som låg i den kassen. Ska bli riktigt kul att laga dessa fyra måltider. Mikael är lika pepp han, kul!

Eko!
Ville inte gå ur bilen igår, spelade min nya favoritlåt på hög volym och repeat när jag körde. Älskar att köra till hög musik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *