Uncategorized

Efterkontroll

Idag var jag iväg på efterkontroll hos min barnmorska. Isac var såklart också med. Han låg och sussade så gott i sin barnvagn under hela besöket. Faktum är att han fortfarande ligger och sover som en stock i liften. Kan behövas efter en stundtals orolig natt. Att jag hade ont i halsen som tusan gjorde inte saken bättre. Han somnade gott i sin säng efter sista målet igår kväll. Efter första nattmålet var han grinig och ville inte komma till ro. Isac fick således ligga hos mig ett par timmar inatt, och då lugnade han ner sig och somnade gott.

Vad hände under det här besöket då? Jag fick ställa mig på vågen, och det ser bra ut enligt mig. Fortsätter att gå ner i vikt. Min barnmorska tycker dock att det är bättre att gå ner mer långsamt än vad jag gör. Amning och att inte äta så mycket sötsaker som under graviditeten verkar göra sitt. Sedan togs mitt blodtryck, och även järnvärdet kontrollerades. Järnvärdet låg på 146 om jag inte minns helt fel, mycket bra. Blodtrycket var inom ok gränser men lite väl nära den högre gränsen. Dumma blodtryck. Ska tillbaka till Barnmorskemottagningen om två veckor och ta om trycket. Är det inte bättre blir det ett besök till Vårdcentralen antagligen. Återigen – dumma blodtryck.
Jag har nog världens bästa barnmorska. Hon tog upp alla de viktiga sakerna idag, ställde relevanta frågor och sa alla de rätta sakerna. Hon är så ärlig och go! Inte helt fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *