Andra graviditeten Isac

Duplo och bebisen

Isacs Duplotorn.
Letar efter en Duploblomma.

Jag har just tillbringat över en timmes tid till att få min son att somna. Igår sov han inget på dagen men då somnade han innan sex på kvällen, vilket skapade en viss oordning. Vi vaknade strax före sju imorse och har hunnit med en hel del sen dess. Som vanligt med andra ord. 
För några dagar sen började jag känna bebisen flera gånger per dag. I några veckors tid har det varit någon gång per dag eller så. Det är precis lika mysigt och härligt som förra gången. 
Igår tog jag och Isac bussen in till stan för att titta i några butiker. Isac älskar att åka både tåg och buss, och har pratat om gårdagens tur ända sedan vi kom hem igen. Jag köpte en tröja på Polarn o. Pyret till Isac som var på rea, samt glittriga strumpor och ett festligt linne till en middag med temat glitter och glamour som jag skulle gå på imorgon. Dessvärre har den blivit inställd på grund av sjukdom. Men jag hoppas såklart på att temat blir detsamma när det blir dags igen. 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge