Uncategorized

Det skrivna språket

Så länge jag kan minnas har jag älskat att skriva. Jag hade till och med planer på att bli journalist när jag var yngre. Därför känns det extra bra att jag numera arbetar med just den formen av kommunikation – hela dagarna. Det är väldigt roligt och jag är mycket glad över min nya tjänst. Jag har varit på min nya avdelning i en vecka nu och börjar så sakta komma in i alla rutiner och nya arbetssätt.

Imorgon blir det After Work  med jobbet och sedan är hela helgen spikad med olika aktiviteter. Jag som uppskattar när det händer saker gillar detta skarpt.

3 Comments

  1. Vi frågade faktiskt om hon kunde se könet på Pricken vilket hon gjorde. Men vi ska nog hålla det för oss själva! 😉 Om vi kan hålla oss! ;-D

    Hoppas att ni får en mysig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge