Uncategorized

Det rullar på!

Jag är glad. Idag var jag på ännu en intervju för ett mer kvalificerat jobb. Även om det kanske inte räcker hela vägen, man vet ju aldrig vilka ens konkurrenter är eller vilka meriter dem har, så är det ett stort steg i rätt riktning att få komma på intervju. Dem kallar en inte om man inte är av intresse för tjänsten. Denna gång var det en intervju för ett jobb på Marknadsavdelningen. Marknadsföring är något jag brinner för, så får jag ett jobb på den avdelningen kan jag lova att jag kommer kliva upp med ett leende på läpparna varje dag!

Annars känns det som om att jag blivit överkörd av en ångvält. Halsont och ledvärk. Inte jättekul.

Det blir till att droga sig med alvedon och härda ut. På lördag blir det fest, vare sig jag är halvt döende eller inte! Har organiserat förfest, engagerat mina och Mikaels vänner och planerat vilka drinkar jag ska mixa ihop. Det finns inte en chans att jag låter en förkylning krossa mina planer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *