Uncategorized

Det lackar mot jul

Jag är ingen bra bloggare den här veckan. Jag har för mycket att göra! Har haft en överlag jobbig månad och är lite nere. Dessutom har jag en “kär” vän på ingång den här veckan så hornen kliar i huvudet, på väg ut! Känner mig kort sagt en smula oinspirerad men hoppas ni förstår.

Idag gjorde jag äntligen köttbullarna som ska med på julafton. Egentligen var det meningen att de skulle göras imorgon kväll men jag fick lite panik över att det inte var gjort. Det gick över förväntan med tanke på att jag hade en liten Isac sittandes i sin stol i köket under tiden. Han mutades med mjölk dock! Det var en hel del köttbullar jag rullade, och de blev riktigt bra.

Kvar att göra är att klä granen, handla mat och slå in julklappar. Sen kan julafton äntligen komma! Då ska jag koncentrera mig på att dricka glögg och äta choklad.

Ett smärre kaos vid köttbulleverkstaden.
Liten kille.

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge