Isac

Det här med sömn

Den går upp och ned. Ned och upp. Precis som en berg-och-dal-bana. Isacs sömn alltså. Vissa nätter sover han 11 timmar på raken, för att sedan somna om och sova i två timmar till. Andra gånger vaknar han sex på morgonen och är pigg som en lärka. Ibland somnar han själv i sin säng, andra gånger somnar han efter att ha skrikit i min famn i allt mellan en kvart och två timmar. Ibland vill han inte sova något alls om dagarna trots att han så uppenbart är trött. Någon som känner igen sig?
Jag klarar inte riktigt av, nej helt ärligt, det gör ont i hela mig när Isac skriker och det inte går att göra något för att få honom glad. Igår skrek han sig illröd i ansiktet när han var trött på eftermiddagen. Det hela slutade med att vi nästintill blev ovänner här hemma och det är ju väldigt onödigt. Saker och ting blir ju inte direkt bättre av det.
Något säger mig att detta är väldigt vanligt när man har en bebis, men det är lika frustrerande ändå.

4 Comments

  1. Skönt att du uppskattade inlägget 🙂

    Nova-Lee brukade sova 11-h nätter utan någon matning, men inte nu längre. Nu äter hon 1 gång & gnäller 100 ggr. Haha

  2. Känner verkligen igen det där! Man vet aldrig hur natten blir…Våran lille plutt sov jätte bra hela natten i flera veckor och då tänkte man ÄNTLIGEN! Men nu helt plötsligt ska han äta hela natten lång känns det som… Sover på dagarna gör han nästan inte heller längre, fast han är toktrött!;) Man blir aldrig riktigt klok på de här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *