Uncategorized

Det går inte att lita på Västtrafik

Man kan bli förbannad för mindre alltså. Imorse skulle jag först ta buss 49 (eller var det 52?) till Sahlgrenska, och sen buss 58 till jobbet. Okej, bussen var lite sen med att komma till Mossen, men inte så värst, så jag tog det lugnt odch lyssnade på min musik. Hann precis med 58:an vid Sahlgrenska, fortfarande lugn. Väl innan Marklandsgatan mumlar chauffören att vi kanske måste gå av bussen vid Marklandsgatan och byta till en annan buss. Kanske? Vad fan ska det betyda? Sen sa han inget mer, vi fick ingen förklaring till varför, eller någonting. När vi sen kom till Marklandsgatan gick samtliga av bussen, och….. kan ni gissa vad som hände?! Där stod ingen buss! Det dröjde över tio minuter innan bussen kom. Tack, Västtrafik, för er underbara service!!!

Grymt nice kväll igår, spontant. Me like! Avnjöt en Irish Coffee i mycket roligt sällskap. Idag ska jag kämpa vidare med min marknadsföring, och sen blir det en tur till Hönö, och graven. Efter det blir det fotboll någonstans. Spännande! Imorgon blir det middag med skolan, och sen återstår en dag innan det bär iväg till solen!

One comment

  1. Håller med om att gårkvällen blev trevlig! Alltid kul när man inte har några som helst förväntningar! Vi får se till att försöka ha det lite skojsigt ikväll också under matchen. Jag hänger på iaf, vart vi än ska! Hej hopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *