Isac

Det där med sömnen – Never ending story?

Jag kan glad i hågen meddela att natten har varit bra. Strax efter sju somnade lilla grisen. Första uppvaknandet skedde kvart över fem. Ja, alltså det första då jag gick upp och gjorde välling. Jag vet att han vaknat till ett par gånger under natten men sedan somnat om av sig själv igen. Helt i sin ordning. Efter morgonvällingen ville Isac gosa och busa lite i vår säng men vips så somnade han om så gott på mage.

Så vill jag att varje natt ska vara. Så är det inte riktigt just nu men drömma kan man ju. Föregående natt vaknade han tre på natten, och gick inte att få att somna förrän halv fem. Om någon i huset mitt emot hade vaknat och fått för sig att titta ut genom fönstret hade denne sett en zombiefierad Liselotte vakna fram och tillbaka med en liten pyjamasklädd bebis mot axeln. Vi testade två nya saker igår kväll som vi ska testa ikväll igen för att se om där finns något samband. Spännande!
Inser i skrivande stund att detta blivit en sömn- och bröllopsblogg. Härda ut, kära läsare! Det är vad mitt liv går ut på just nu.

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *