Uncategorized

Det är av kärlek

Det har varit ett par gnälliga dagar. Kan inte riktigt förklara min sinnesstämning annat än att jag känt mig ledsen och gnällig. Om lite mer än en månad kommer kanske saker och ting förändras, och det som jag nu blivit van vid måste kanske dras ned på. Jag vill inte det! Jag hatar att jag så lätt blir beroende av vissa saker, det gör det fan så mycket svårare att vänja sig av vid det när man måste. Jag är ett ego. Men det är av kärlek.

Idag är jag ledig eftersom jag ska jobba i helgen. Tanken är att jag ska göra det skinande rent här hemma. Förhoppningsvis ska jag också träffa Per på stan för en kaffe. Ikväll ska jag äntligen ha sushi-premiär med min Älskling! Hinner jag ska jag läsa lite Manga också.

Jag har börjat titta på Anime. Det är väldigt gulliga serier med gulliga karaktärer. Kom på en sak igår. Om man föreställer sig en person ifrån Japan, vad ser man då? Jag ser en blyg, artig person med rak kropp utan direkta kurvor som inte gör så mycket väsen av sig. Inget ”bombnedslag” direkt, om ni ursäktar mitt ordval! I de serier jag sett hittills har de kvinnliga karaktärerna varit välsvarvade och snygga och med ett humör hetsigare än en aktiv vulkan! Med andra ord, allt det som en typisk Japan inte är. Man vill alltid vara allt det som man inte är…..

2 Comments

  1. haha typiskt mikael! 😀 och mikael jag gissar på att du läser det här 😉

    haha får liselotte bara titta på echi¨eller? 😀

    ha det gött liselotte, tråkigt utan dig här, vi hejar på dig, per och rebecka i helgen 😀

    vi ska vinna tävlingen 😀 /Amina

  2. Amina: Nu sitter jag här och sliter…. Jag har mer än en och en halv timme kvar och har redan tagit 69 samtal….. OMG! Ingen tävlingsuppdatering heller… Spännande spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *