Isac

Den som ändå hade ett badkar

Idag åkte jag iväg en sväng till Damien och Liselotte för att ta en fika och tjöta lite. Jag blev bjuden på god paj och fick se alla deras söta bebiskläder, barnvagnen och lite andra bebisrelaterade saker. Deras bebis kommer när som helst nu nämligen. Jag frågade om jag fick känna på magen och det fick jag. Jag kände bebisens fot där inne, hur mysigt som helst. Jag har nästan glömt hur den kändes, gravidmagen. Om jag blev bebissugen igen? Oh ja.

Här äter Isac hamburgare.

Efter fikan körde jag hem och  hämtade upp Mikael och Isac. Isac sov när jag skulle iväg så han och pappan sin fick vara hemma under tiden jag var iväg. Det var ganska skönt att åka iväg själv också, Isac hade rivit hela huset annars. Vi skulle vidare hem till Isacs farmor och farfar för att äta middag. Isac fick ta ett bad där också vilket han tyckte var väldigt roligt. Synd att vi inte har ett badkar själva hemma.

När vi skulle åka hemåt efter middagen var Isac varm och hängig. Detta är ju helt sjukt! Det kan vara en biverkning på sprutan han fick i måndags förvisso, men ändå. Han hinner inte bli helt frisk från en förkylning innan han blir dålig igen. Tröttsamt.

3 Comments

  1. Ja, men ibland är det skönt att bara komma bort och inte behöva fara efter för att se om den lille håller på med nåt bus *haha* Bara sitta ner på rumpan o inte röra mig ur fläcken 😉

    Jag shoppade på Me And I 😉 Och mormor =P Så han fick dom där mjukisarna med kaninen ur fickan, en tröja som heter cirkus och en med traktorer och sedan ett par röda mjuka knickers och en sweatshirt med dragkedja och hör o häpna en klänning till mamman 😉 Kramen

  2. åh jag vet hur det är. så fort dom blir friska så blir det sjuka igen, om och om igen går det runt. det är samma för Moa, hela tiden ända sen hon började dagis. Suck!

    I vår förra lgh hade vi inte badkar, det har vi nu och det är verkligen underbart – spec med en liten i hushållet.

    vad skönt att komma iväg lite själv, det behöver man ibland och mysigt för son och pappa att få lite tid för sig själva med:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge