Uncategorized

Dagstur till Frederikshavn

Jag kan verkligen inte rekommendera någon att tappa fotfästet i en trappa, och därefter kana på rumpan ett antal trappsteg. Hujeda mig vad satans ont det gör! Jag gjorde nämligen detta i morse, strax innan vi blev upphämtade av barnens farfar för att åka till Stena Lines Danmarksterminal. Jag hade Oliver i famnen, så jag parerade hela fallet så han inte skulle skada sig, men jag grät av smärta när jag väl tog mig upp på fötter igen. Min stackars vänstra skinka samt svanskota är rätt möra och sargade just nu också!

Hur som helst – vi har alltså idag varit i Danmark. Maken fixade så vi fick skjuts, eftersom han tyckte att vi både kunde ta oss en öl eller två. Jag hade bokat biljett både för oss och familjen Wendel, och vi fick tack vare detta sitta tillsammans vid ett långbord och äta frukostbuffé. Tur vi bokade i förtid, för det var fullbelagt. My gosh vad folk det var på båten! På gränsen till olidligt nästan. Men vi har haft en bra dag, bortsett från Isacs explosiva humör. Tror han fick inte mindre än tio utbrott. Barnen fick se en liten föreställning med Nicke Nyfiken på ditresan, och fick även krama densamme. Vi har också ätit lunch, druckit öl, lekt på en gullig lekplats, där Isac och Axel fann sig en vän i form av en annan liten kille, fikat, tittat i affärer, sprungit efter barn och så vidare… Jag unnade mig en Bellini på soldäck på vägen till Danmark med, den var god 😀

 

 Nej, det är inte min mjölk 😉

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge