Funderingar

Dags att skärpa mig?

Skrivkramp

Igår insåg jag att jag inte hade bloggat en enda gång under hela juni. Dåligt! Snacka om att jag drabbats av en redig skrivkramp. Till mitt försvar kan jag säga att hela juni, eller egentligen hela vintern, våren och början på sommaren bara har rusat fram. Jag har sällan känt någon ro att sitta ner framför datorn och skriva. Dessutom är min främsta arbetsuppgift att producera innehåll (jobbar som Content Manager CVM), vet inte om det kanske bidrar lite också, alltså att jag skriver så mycket till vardags. På det kan jag också hinta om att det varit utmanande på många plan privat. Jag får snart svart bälte i problemlösning, så kan jag säga. Men nu nalkas snart semester, och jag vet sedan innan att det brukar bidra till att boosta min bloggkreativitet. 

 

Men vad bjöd juni på då?

Ett axplock av junis aktiviteter

 

Vi körde sommaravslutning i fotbollen, där barnen vann över sina päron i en sjukt svettig match. Svetten rann på mig, men kul var det! Jag hann med ett besök i Solna, där hela marknadsavdelningen spelade boule på en sommaravslutning med jobbet. Jag har handlat massor med mat på Ica Maxi, druckit massor med kaffe, löptränat tre gånger i veckan, ätit jordgubbar och grädde, varit med på ett läkarbesök, svurit över alla vägarbeten längs E20 när jag kört bil, ätit glass, gråtit, skrattat, firat midsommar och sträckkollat på ett flertal serier. Bland annat. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *