Uncategorized

Dagens finaste gest

Idag efter jobbet gick jag och Martina in till stan för att ta en fika. När vi satt oss med varsin kopp kaffe ber hon mig att blunda. Nästa gång jag öppnar ögonen har hon sträckt fram en gåva. Ett par ljuvligt söta örhängen i form av små änglar. Dem ska jag ha på julafton! Bild på dem kanske kommer senare, just nu orkar jag inte ta fram kameran. Latmasken i mig har sagt sitt.

Latmask kunde man däremot inte kalla mig igår. Skapade en header åt Ida och lade in den i bloggverktyget. Fick kämpa med det ett tag. CSS är inte min starkaste sida. Än. Men jag lär mig.

Ville att det skulle se ut som om att stjärnorna på headern vandrade uppåt. Ville även att de skulle se lite ljusare ut, så därför gjorde jag dem lite ’blurriga’. Perfektionist som jag är tycker jag kanske inte att den är superb, men Ida blev jättenöjd och det är huvudsaken.
Ida nöjd = Jag nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *