Uncategorized

Contouring – vad har jag gett mig in på?!

För en sisådär 8-9 år sen var jag hooked på smink, jag och min vän Isabelle brukade ses i stan och shoppa. Gärna lyxigt smink, Dior var en av favoriterna!

De senaste åren har jag inte köpt så mycket smink,  har prioriterat om under mammaledigheter och annat. Men nu har jag fått ett sug igen! Satt på Youtube igår och kollade på tutorials, och då mer specifikt om hur man använder sig av tekniken contouring. Ja, nu blandar jag svenska och engelska igen, sorry 😉

Jag har länge använt mig av en teknik som kallas för shading, som handlar om att med hjälp av en brun skugga “shada” fram kindbenens kontur, men nu har jag bestämt mig för att ta det ett steg längre. Men det verkar svinsvårt! Köpte därför en billig palett till att börja med, så får vi se om jag behärskar det eller inte.  Gissar att jag kommer att få öva!

Detta klickade jag hem igår, längtar efter att få börja experimentera! Läppglanset är en bonus bara och ska således inte användas på något annat än läpparna 🙂

contour

Från Cocopanda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge