Uncategorized

Contouring – mitt första möte med nya paletten

Häromdagen fick jag hem min nya palett, och idag kände jag för att prova den!

Det var ganska svårt, framförallt pannan tyckte jag var extra utmanande. Jag är nöjd med kindbenen och näsan, men om jag måste öva mer! Det var grymt kul, som att måla fast i ansiktet 😀 Måste även göra lite mer efterforskning kring detta med borstar, känns som jag behöver en till borste. Hade Oliver med i badrummet när jag testade med, så nästa gång ska jag se till att vara där inne själv, för att få lite mer lugn och ro 😉 Och nästa gång ska jag ta ut svängarna mer, lätt att vara feg!

 Som synes är jag väldigt ljus i mig själv, både ögonbryn och ögonfransar syns knappt! Synd att mitt hår inte är det, har den där klassiska råttfärgade nyansen med en underton av röda pigment 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge