Uncategorized

Ciao

I över två år har jag velat göra det. Jag har tänkt på det, funderat över hur jag ska göra det och så vidare… Idag, på Isacs födelsedag av alla dagar, slog jag slag i saken. Jag anmälde mitt intresse för en distanskurs i Italienska. Steg 1. Mikael var också sugen på det så vi ska läsa båda två och plugga ihop. Det blir en rolig sak att göra tillsammans.

Jag läste Italienska i gymnasiet men känner verkligen att de kunskaperna sakta men säkert försvinner. Jag kan beställa glass, mat och vin. Jag kan fråga hur någon mår och berätta vad jag heter. Jag kan förvisso fortfarande många ord men jag vill givetvis kunna sätta dem i ett sammanhang och ha nytta av dem. Det hade varit väldigt kul att lära Isac lite Italienska också.
Ja, det blir kul det här.

5 Comments

  1. Hej!
    Vad bra att det funkade bra för er också! Har man bara en så vill dom ju gärna hålla i den och då blir det svårt att borsta;) Men har dom en egen att hålla i så kan man ju hjälpas åt lite bättre 🙂

    Nej vi har inte använt oss av någon sömnmetod alls. Hon har sovit i egen säng sen hon var ca 2 månader. Visst ibland mellan oss också, men mest i egen säng. När hon var 7 månader flyttade hon till eget rum. Hon äter välling i sängen och sen är det natten. Vi går bara ut och oftast går det bra. Vi har jobbiga och tuffa nattningar också, men mestadels så går det bra. 5 min metoden eller dyl är inget för oss…och någon annan har vi inte provat som sagt.

    Lycka till när det är dags för er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge