Uncategorized

Chicks night!

Igår stod Ida värd för en chicks night. Mycket roligt, och väldigt mysigt med tilltugg, välkomstdrink och dessert. Efter mycket babbel och en omgång Våghals var det dags för utgång. Vi hamnade på Valand. Inte mig emot då jag har vipkort där, och kommer in gratis!

Väl inne drack vi öl och vin, Ida bjöd på en omgång shots, tack igen, och vi shejkade loss på dansgolvet. Efter ett tag hittade Per och Patrik in på Valand, så även Mikael med kompisar.

Party! Inser att jag behöver besöka frisören. Men så brunt hår har jag inte i verkligheten… Grrrr.

Jag vet inte om jag är onormal på något vis, men jag klarar bara inte av att se andra brudar klänga på min kärlek. Jag känner hur pulsen stiger, hjärtat slår snabbare, och hela min kropp gör sig redo för försvarsattack! Det är just det som gör att jag ibland hatar kroglivet. Denna köttmarknad! Allt handlar liksom om att lägra någon! Vidrigt när man inte är singel. Självklart är det härligt med bekräftelse, jag säger inget annat! Men måste alla kladda så förbannat? Nog sagt om det.

Insåg för övrigt igår att jag växt som människa enormt mycket de senaste två åren. Jag har börjat äta grönsaker, sushi, mozzarellaost (även icke tillagad), och jag har blivit av med min spyfobi! Det sistnämnda märkte jag extra mycket igår när jag stod och klappade någon på ryggen när denna mådde lite dåligt utan att få den minsta obehagskänsla! Detta hade varit helt otänkbart för några år sen. När jag var liten kunde jag inte ens se när en skådespelare kräktes på film.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *