Personlig utveckling

Certifierad Scrum Master

Kurs i Stockholm

I måndags gick jag upp nästan orimligt tidigt, kvart i fyra ringde alarmet. Fem i halv sex gick nämligen tåget mot Stockholm, där jag var inbokad på en två dagar lång kurs (med efterföljande certifiering) hos Crisp. Ja, det var såklart mer än värt att gå upp så tidigt, för jag är nöjd över att ha fått möjligheten gå den här utbildningen. Jag är också stolt över att jag efter godkänt prov numera kan titulera mig Certifierad Scrum Master.

Det var väldigt roligt och lärorikt att gå utbildningen, jag tycker alltid det är givande att bygga på min kunskapsbank. Mycket av det som togs upp kunde jag redan, men jag uppskattar att jag fick lära mig om alternativa tekniker, fördjupa mig inom Scrum-ramverket och träffa personer i helt andra branscher. Kom tillbaka med ännu mer energi och inspiration, redo för en höst med mina två Scrumteam. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *