Isac

BVC och nya boots

Idag har vi återigen varit på BVC. Vägning och mätning i vanlig ordning. Isac hade gått upp 220 gram och är nu 52,4 cm lång. Han växer ju så det knakar!

Inatt var han så lugn och fin, bråkade inte vid bröstet och somnade snällt om efter nattmålen. Men natten innan det… Då var jag nära på att kasta in handduken. Nä, skämt åsido. Men det var jobbigt. Han tramsade vid amningsstunderna, och låg och grymtade när jag ville somna. Han var dessutom väldigt gnällig på kvällen. Inte mycket sömn där alltså. Med resultatet att jag var helt slut igår. Idag är jag inte det, tänk vad lite kvalitativ sömn kan göra. För att få en sammanhängande sömn är inte att tänka på just nu. Inte när han är en sådan hungrig liten kille.
Idag är det fredag. Igen! Dagarna bara rusar iväg. Jag har varit och hämtat mina nyinköpta boots från Nelly. Sjukt snygga! Passade på att väga mig på BVC förut, det går sakta men säkert nedåt. Bra. Man ska ju inte “banta” när man ammar, så jag gör inget aktivt för att tappa vikt.

One comment

  1. Jag har gett Isabella flaska sen hon var 10 dagar gammal (det är först da de rekommenderar här, da ska amning funka sa pass bra att man kan amma och ge flaska.) Och hon sover urbra pa det. Vaknar MAX 1 gang tidigt pa morgonkvisten för att äta (flaskan far hon vid 19, 190 ml).
    Med Alex gjorde jag inte det, och da var det inte manga timmars sömn, han var ett riktigt litet matvrak. Fast han at lite och ofta, sa det var varannan timme amning, dag som natt :-).

    Tips är att testa att ge honom flaska för kvällen. Det är det bösta jag har gjort hittills med Isabella 😀

    /Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge