Isac

BVC och julkänslor

Idag var vi på BVC. När vi kom dit stötte vi på en pappa i gamla föräldragruppen och hans son. Tyvärr han vi inte prata så mycket då deras sköterska tog in dem lite tidigare. Isac roade sig istället med att springa fram och tillbaka i korridoren och försöka smita in i rum där dörren stod öppen. Själva besöket gick bra, som förväntat. Han fortsätter följa normalkurvan på längden och i stort sett sin egen kurva på vikten, han ligger en under med en liten planing. Vi pratade om tal, sömn, mat, förskolan, och om potträning. Hon tyckte att vi skulle köpa oss en potta som Isac kan få prova att sitta på någon gång varje dag, till exempel efter frukosten. Så det tänkte vi göra. Efter besöket på BVC gick vi hem och Isac somnade i stort sett direkt. Sen sov han i tre och en halv timme (!). Så även jag dessvärre. Tror vi behövde det väldigt båda två.

Tog en julkalender på Ica förut som man fick gratis. Jag har lite barnasinne kvar!

Idag på Ica fick man ta en gratis julkalender från Arla om man ville. Så det gjorde jag. Jag kan dessutom berätta att jag, min ålder till trots, även har en chokladkalender. Jag vill inte släppa den traditionen! Jag fick syn på en helt underbar liten gran på Ica också som jag tänkte köpa till helgen. Jag har länge funderat på om jag inte ska ha en liten gran på balkongen med en fin ljusslinga och eventuellt några små kulor i. När jag fick syn på minigranen bestämde jag mig. Så får det bli. På fredag planerar jag att sätta upp adventsljusstakarna och pynta lite. Mys på hög nivå.

4 Comments

  1. Pottan är jättebra 🙂 Jonathan har suttit på sin potta från 8 månader. Han sitter varje morgon när vi går upp 🙂 Och kissar varje morgon och har även gjort nummer 2 några gånger =) Så nu efter jul tänkte vi ta tag i att låta honom sitta lite oftare också =) Prova lite =) Så det kommer nog Isac gilla 😀 Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge