Uncategorized

Bus och oknäppbar skinnjacka

Igår busade vi med Maya. Hon njuter i fulla drag av detta väder. Igår var det 15 grader, vilket kändes. Vi tog en sväng till Ikea, på sambons initiativ (!), och jag hade för första gången i år på mig skinnjackan. Men den lär jag inte ha på mig så mycket mer i vår, för den gick inte att stänga! Jag börjar bli stor om magen på riktigt nu.

Gulling!

Nu blir det strax en tur till Ica för att handla inför middagen ikväll. Päronen och farbrorn kommer på middag och Lompan ska slå på stort och göra dessert också.

2 Comments

  1. Och när kommer bilderna pa magen da? 😉

    /Annika

    Och det är nog en släng av syskonsvartsjuka Alex har, fast han är galet snäll mot Isabella, det är mot mig och Lars han är mindre snäll, mest mig, suck.

  2. Haha, magbilder… Kanske, vet inte om jag är så sugen på att lägga upp några, kanske för er läsares skull då 😉

    Det ger sig förhoppningsvis snart då, när han har fått smälta att ni är fler i familjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *