Uncategorized

Brunch och mammaledighet

Bloggbrunch.
Igår kom det ett roligt brev på posten. Det var en inbjudan till en bloggbrunch i samband med Baby&Barn-mässan. Jag ser mycket fram emot denna brunch. Det kommer att bjudas på föreläsningar, utlottningar och en goodiebag bland annat. Kul!
Jag insåg förresten häromdagen att jag har något bokat varje helg till och med början på april. Och sen är det snart dags för denna mamma att börja jobba igen. Usch, nu fick jag lite ångest… Jag längtar, men ändå inte! Jag kommer ha en sån fruktansvärd abstinens efter mina barn, att gå från att vara med Isac och Oliver nästan dygnet runt, till att bara träffas några timmar per dag de dagar man jobbar – det kommer bli tufft i början! Men jag unnar samtidigt verkligen min man att få vara hemma med barnen. 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge