Bröllopet

Bröllopsfesten

Både jag och Mikael är rörande överens – vår fest blev helt enkelt perfekt. Våra toastmasters Fredrik och Kami gjorde ett kanonjobb med att koordinera tal, lekar och uppträdande. Köksansvarige Ida gjorde så att allt flöt på med mat och allt däromkring. De runda borden kändes också som en succé. Alla som jag talat med har sagt att maten var väldigt god och likaså bröllopstårtan. Bröllopstårtan tyckte jag personligen var vansinnigt delikat. Den åt vi av två dagar efter också, mums.

Vi hade allsång, en frågesport och tal. Min pappa framförde några låtar och det uppskattades. Sedan hade våra toastmasters förberett en rolig lek och en tävling för mig och Mikael. När vi hade dansat bröllopsdansen kickade vi igång partyt och dansgolvet var välbesökt. Det ställdes fram öl, cider och vin. Chipsen hälldes i skålar. Själv svepte jag runt som en prinsessa i min vackra klänning. Fantastiskt roligt var det.

Bröllopsdansen. Bilden har jag lånat av Isabelle.

2 Comments

  1. Tack för att jag fick vara med och uppleva er fina bröllopsdag! Ni var fantastiskt vackra, maten god och tårtan, som du sa, hur god som helst! Hade fantastiskt trevligt och jag är glad över att höra att ni är nöjda mer Er dag! : )

    Du ska få korten jag tog sedan. Min kamera ligger hemma hos Therese än så länge. KRAM!

  2. Ja det var ett jädra hålligång hela middagen/festen ^^ kul att Frittes och mina insatser uppskattades 🙂

    Tack för att jag fick komma och för att jag fick förtroendet att vara toastmaster!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *