Isac

Bra lördag

Runt tio imorse kom Isacs mormor och morfar hit till oss. Med sig hade de gott bröd, pålägg och fikabröd som vi smaskade på en timme senare. Gott. Jag satte på en balja kaffe till. En stund senare begav vi oss bort mot det lokala köpcentret. För att sedan gå tillbaka hit och leka med Isac. En mysig lördag helt enkelt.
Imorgon ska jag visa ett fynd och några andra fina saker som vi kom hem med. Mina föräldrar är så himla omtänksamma!

Isac har varit på bra humör större delen av dagen och ätit riktigt bra. Han fick sig dock ett riktigt bryt när han inte fick leka med min bankdosa. Är det trotsåldern som börjar nu tro? Han slänger sig ner på golvet, gråter och skriker hysteriskt och vill absolut inte ha någon kroppskontakt. Eller är det bara så att min sons heta temperament blir mer hett med åldern kanske?

Jag fick en så underbar mössa idag! Nu slipper jag låna Mikaels. Den är varm, mjuk och cool. 

One comment

  1. jag kan lova dig att du inte är ensam! Moa har plötsligt blivit som förbytt och igår var den värsta dagen någonsin. Det är gråt, skrik och hon blir SÅ ARG när hon inte får som hon vill!! Det är tidig trots och dom testar oss nu med ALLT! Vi har det inte alls roligt hemma just nu, och det är verkligen jobbigt. Inte lätt att veta hur man ska hantera det plus att det sliter efter en hel dags kämpande:/ Och Moa som är väldigt krävande, har mkt energi, är stor och stark och har en vilja av stål – gör att allting verklligen blir just en KAMP.

    LÅter som en mysig dag annars. Fika med bröd och goda pålägg är nästan godare än med sött 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge