Uncategorized

Botemedel när man känner sig risig

Känner mig risig. Ledvärk, trött, simmig. Vad göra?

När jag kommer hem ska jag slänga in något i ugnen, ladda kaffebryggaren, och hoppa in i duschen. Medan maten lagar sig själv ska jag njuta av en mycket lång, varm dusch. Jag har varken tid eller lust att bli sjuk, så jag ska göra allt i min makt för att kuva denna analkande pestsmitta! Jag har proppat kroppen min full med c-vitaminer, grönt the och vatten under dagen, och ska toppa det med en god natts sömn. Om inte annat så kanske jag kan skjuta på skiten till helgen i alla fall?

Ja, försöka kan man ju.

4 Comments

  1. Om det är en förkylning på gång, ska man -inte- duscha/bada länge. Då det blir varmt och fuktigt en längre tid frodas bakterierna och förökar sig. Satsa istället på varm mat med mycket hetta, vitlök och chili och ett kopp varmt te med citronmeliss och ingefära! Vill ju inte att du ska bli förkyld. Krya på dig!

  2. Håller själv på att undvika förkylningar, hoppas också på att man kan skjuta på det till helgen i alla fall. Som det är nu så är jag ensam på avdelningen på grund av halsfluss! Det vill jag INTE ha! 🙂

    Hoppas du känner dig lite bättre i alla fall. Kram

  3. Jess: Än så länge fungerar det, känner mig lite matt, men annars pigg och glad. Hoppas att du gör detsamma, så får vi ligga nedbäddade i helgen med en påse gott framför en film eller nåt! 😉 Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *