Uncategorized

Bör jag ge den mer kärlek?

Igår blev jag riktigt grinig på min kära iPhone. Den betedde sig riktigt dåligt. Fryste sig, vägrade starta, vägrade ladda. Efter ett tag fick jag igång den igen och kunde andas ut. Mikael påstår att den är sur på mig för att jag låter den “sova på soffan” för mycket. Han säger att den känner sig förbisedd! Detta grundar sig i att den ibland ligger på vardagsrumsbordet om nätterna.

Kan det vara så tro? Är jag nonchalant mot min iPhone? Jag tycker att den klarar sig alldeles ypperligt på egen hand under vissa nätter, men vem vet?!

Jag har för tillfället ingen inspiration vad gäller varken fotografering eller bildredigering. Hoppas det blir bättre inom kort. Helst igår. Vid tanken på nya objektiv kände jag ju suget komma krypande. Jo, det finns hopp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge