Foto och Grafisk design

Bokeh – två foton jag gillar särskilt mycket

collage_bokeh

Dessa två ska hamna i varsin ram när de kommer!

Jag måste visa två foton jag tagit nyligen, och som jag även beställt som förstoringar. Jag älskar att fota blommor, och då särskilt i motljus. Spana in den läckra bokeh som dessa två foton bjuder på!

Jag är nog rätt knäpp, men när jag ser fina blommor som dessa, eller när jag fotar vackra saker eller händelser överlag, då blir jag helt till mig! Väldigt ofta tänker jag att saker jag ser skulle bli perfekta motiv för min kamera. Jag älskar att fota, och jag älskar att komma hem, importera mina foton i Lightroom och sedan börja framkalla! Fotar man i RAW så måste man nämligen framkalla sina foton digitalt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge