Uncategorized

BMA

Idag har jag varit med Mikael borta på Sahlgrenska Akademien för att fira hans examen. Mikael är från och med idag Leg. Biomedicinsk analytiker, superduktig är han! Det var några tal, lite bilder som studenterna gjort ett bildspel av, utdelning av examensbevis och sedan bubbel, kaffe och tårta som avslut på det hela.

Eftersom det är Mikaels examensdag idag fick han välja maten vi skulle äta på kvällen – tacos blev det. Smarrigt. På torsdag är det som sagt dags för mig att åter bege mig in i kontorslandskapet inne i Göteborg. Det känns fortfarande jobbigt att tänka på att jag ska “lämna” Isac. Han kommer att få det hur bra som helst med sin pappa, inga tvivel om det, men jag lär fälla en och annan tår innan jag vänjer mig. Jag ska ju dessutom vara hemma med Isac i höst igen, och har också bröllopet i juli att se fram emot. Jag får kämpa på!

4 Comments

  1. Usch är glad att jag är gravid igen och inte hinner ut och jobba innan nästa kommer. Jag är en sådan mamma som får panik av tanken att lämna tösen till någon annan… trodde jag faktiskt inte om mig själv!

    Men det kommer gå jättebra för dig!

  2. Ja, detta är mkt värre än jag föreställde mig innan. Känner mig jätteledsen…. Men ja, det är en vanesak antar jag. Tack för peppen 🙂

  3. Grattis till Mikael idag!! 🙂 Det kommer gå jättebra för Isac och jag tror det är nyttigt att vara ifrån, man uppskattar varann ännu mera då =) Det märker jag iaf på Jonathan, hur mysigt som helst 🙂 Jag älskar verkligen att vara hemma, skulle gärna jobba halvtid, men jag gillar också mitt jobb. Kramar

  4. Grattis till din blivande man, vad duktig han är! Min man tar examen idag, men middag och bubblet får vänta tills på lördag:-)

    Åh jag kan bara föreställa mig hur det känns. Och jag försöker att inte tänka på att det “snart” är vår tur. Men som du säger, du får tänka på att du ska vara hemma med honom i höst igen. Och sen är det ju bara bra också:-)
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge