Bloggevent Foto och Grafisk design

Bloggmingel på Ruby Roof top bar

Igår efter jobbet åkte jag, som jag redan nämnt, till Scandic Rubinen för Bloggmingel. Det var tjejerna bakom Bloggmingel.se som stod arrangörer för denna bloggträff.

Göteborg visade sig från sin bästa sida, jag älskar verkligen Göteborg, och allra mest under våren och sommaren. Jag hade aldrig varit på Rubinens takterass innan, men den går ju inte av för hackor alltså! Vilken utsikt!

 

IMG_3295_mingel IMG_3297_mingel IMG_3299_mingel IMG_3307_mingel IMG_3314_mingel IMG_3317_mingel

 

Eventet bjöd på tävlingar, mingel, goodiebags, företagspresentationer och mingelmat. God plockmat, riktigt fräsch! Pratade lite med en kvinna som var riktigt driven, och som bland annat startat upp ett företag som tillverkar reflexer. Gillar idén med snygga reflexprodukter, och jag har själv blivit väsentligt mycket bättre på att använda just reflexer sedan jag fick barn. Superviktigt under de mörka månaderna!

Jag vann ju även en bok, som jag ser fram emot att läsa!  Den handlar om personligt ledarskap, intressant ämne.

Tack alla inblandade för ett trevligt event, gillar verkligen att träffa och språkas med intressanta människor!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *