Uncategorized

Bloggboken

I torsdags damp det ner ett väldigt roligt brev från Sara i min brevlåda. Bloggboken! Det var Mamma Bea som kom på denna idé – hur kul som helst enligt mig. Den här boken skriver man ett par rader om sig själv i och skickar sedan vidare till någon annan bloggare. Så håller det på tills den är slut. Inte nog med att man får läsa gulliga små berättelser och personporträtt, man får dessutom många nya bloggar att spana in.

Den beryktade boken. Låna gärna bilden men glöm inte att länka till mig!

Frågan lyder nu – vill du att jag skickar Bloggboken till dig? Lämna en kommentar. Är intresset stort nog drar jag lott på måndag!

7 Comments

  1. vilken rolig grej!
    Du får gärna skicka hit den om du vill:) Kul att läsa! När jag var liten fanns det något liknande som skickades runt. En bok “slambok”, där man svarade på frågor om sig själv och fick läsa om andra, och sen skickade vidare:)

    Ja det är ett pussel att få ihop tiderna, när man jobbar båda två. För oss blir det ju lättare eftersom Moa går så få timmar och jag är hemma. Svårare när båda jobbar och få till det med tider och allt kan jag förstå.

  2. Åå vad skoj! Det var på Hannas blogg jag såg den första gången, då hade jag precis börjat blogga och kände att jag inte hade nåt att bidra med än… Men nu vill jag ha den! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge