Andra graviditeten

Blodvärde och hjärtljud

Idag har jag varit på Barnmorskemottagningen för kontroll. Allt såg fint ut, men det var oklart huruvida bebben låg med huvudet upp eller ner. Blodvärdet har gått upp fint sen jag började äta järntabletter, och blodtrycket ligger stabilt på 120/70. Hjärtljudet låg idag på 140 slag/minut. Symfys/fundus-måttet låg på 29, kurvan har sjunkit något sen sist precis som förväntat. Jag ligger dock fortfarande i övre spannet, stora magen! Vi pratade även lite om förlossningen och hur jag känner inför den, samt hur jag mår i övrigt.

Jag fick tider för besök ända fram till efter beräknat datum idag också, då kändes det helt plötsligt som att det väldigt snart är dags!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *