Uncategorized

Blodpudding

Jag är fortfarande jätteglad över min fina vinst! Men jag går ändå runt och våndas lite, jag har så vansinnigt ont i både hals och bihålor. Det är verkligen en hemsk förkylning jag har åkt på, kan inte minnas när jag senast hade såhär ont. Men trots detta jobbar jag och står i, vill inte vara borta från jobbet. Och i övermorgon ska vi ha en liten After Work, den vill jag inte heller missa.

Igår stekte vi upp blodpudding och bacon till middag, och gissa vem som älskar blodpudding? Isac! Han åt som en häst. Idag blev det favorit i repris för den lille och han smaskade glatt i sig mängder med blodpudding, och en banan till efterrätt. Det verkar som om att han tar igen förlorad aptit. Gott tycker vi.

När Isac och Mikael var på BVC nu i måndags kom de att tala om att både jag och Mikael är nötallergiker. Sköterskan tycker att vi ska prova att ge Isac något med nötter i för att undersöka huruvida han är allergisk eller inte.

Nu ska jag ta och kurera min onda hals och mina värkande bihålor. Tror det blir en tidig nattning för mig. Igår somnade jag samtidigt som Isac. Om man somnar kvart över sju är man inte helt kry. Helt slut var jag.

2 Comments

  1. Är inte det där lite läskigt, att ge nötter för att testa om han är allergisk?
    Första gången märks det väl inte då man måste utsättas för det en gång innan det blir reaktion. Men tänk om det blir allergichock?
    Vi har ju ingen nötallergi, men tycker ändå att det låter läskigt 🙂

    Krya på dig!

  2. Jag tänker samma som Therese här ovan. Måste kännas lite läskigt att ge för att se om han reagerar, om han får en allergichock? Hur har ni gjort? Är det stor chans att han har dom om ni båda är allergiska mot det?
    ursch för att vara sjuk, det är verkligen ingen som har sluppit undan det denna vintern. krya på dig! inte illa att du ändå går och jobbar måste jag säga;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge