Uncategorized

Blandade tankar

Nu har jag tagit helg! Att vara ledig fredag till söndag är inget man kan klaga över direkt. Helt underbart. Imorgon ska jag och Isac baka inför lördagens kalas. Är det någon som vill komma över och fika så går det bra, jag kan baka lite extra!

Idag efter jobbet åkte jag förbi Allum för att lämna in min klocka för ett batteribyte. Tala om att jag blev förvånad då en gammal väns syster jobbade i den här butiken. När jag gick därifrån började jag fundera över livet. Jag och den här gamla vännen tappade kontakten för ganska så många år sen, mer än sex år närmare bestämt. Länge var hon en av mina bästa vänner. Sorgligt nog är hon en av många andra människor som jag inte längre umgås med. Varför blir det så? Antagligen växer man ifrån varandra. Oavsett orsak så är det väldigt tråkigt att det blir så. Verkar vara en del av livet.

Blommor. Också en del av livet.

Idag när jag och Isac gick till förskolan hade det bildats en hel del vattenpölar efter nattens regnande märkte Isac. Till hans stora förtjusning. Han skulle plaska i varenda en. Nannä säger han och plaskar.

2 Comments

  1. SKÖNT med långhelg!
    O japp.du slog nog huvudet på spiken där!Tror det är jättevanligt att man växer ifrån en del av sina vänner.helt naturligt tror jag!
    men de bästa har man kvar! <3 KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge