Personlig utveckling

Bio, körsång och fröknäcke

Fin helg

Är det bara jag som tycker att helgerna rasslar iväg? Nej, förmodligen inte. Denna helg blev inget undantag. Skoldisco i fredags kväll. Och igår blev det bio, Isac gick med kompisar, och vi andra med barnens farmor. Hann även med en fika och lite annat smått och gott innan. 

Idag var det dags att sjunga med kören i kyrkan för första gången. Det gick bra, och jag fick verkligen skärpa mig för att inte bli alldeles för känslosam när vi sjöng Jesu bleibet meine freude / Jesu, joy of mans desiring. Den är vacker, och det var såklart därför vi valde den när vi skulle gifta oss. Det finns verkligen inget härligare än att sjunga, och jag har fortfarande, flera timmar senare, en skön känsla i  hela kroppen. 

Idag har jag också tagit en promenad med Isac, vi fick vända tillbaka mitt i vår runda eftersom det var så högt vattenstånd i sjön. Det i kombination med blåst svämmade över en stor del av stigen. Hemma igen satte jag igång med ett fröknäckebak. Jag testade att göra med sojamjöl istället för majsmjöl. Det blev okej, men inte perfekt. Sojamjöl binder inte lika bra, alternativt behöver jag skruva på mängden ingredienser. 

 

 

Collage från idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *