Uncategorized

Besviken och arg

Jag är arg. Besviken. Frustrerad. När kommer man få kontroll över sin egen tillvaro? När får man bestämma över sitt eget liv?

Jag vet att jag klarar av det. Jag är vuxen och myndig och kan. Ändå är ens liv i andras händer.

Orsaken till mitt missnöje? Dem har stoppat den interna kön till mitt bostadsbolag, och jag vill ha större lägenhet! Då återstår det att boka en tid på banken och få ett lånelöfte, och sen är det bara att ge sig in i djungeln. Djungeln av budgivningar och husvisningar. Och med min tur kommer det säkerligen gå åt skogen det med.

2 Comments

  1. sjukt hemlig person som är kompis med rickard, johan och anders och som till vardags kallar sig Beta skriver:

    men? radhus damn it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *