Uncategorized

Besvikelse och god mat

Idag tog jag mig in till Nordstan efter jobbet för att köpa en blixt till min kamera. Men till min stora besvikelse var den slut på det ställe jag hade tänkt köpa den, och på ett annat var den flera hundra kronor dyrare. Så det blev inget. Jag har nämligen sålt min gamla kamera med Mikaels hjälp. Den var lite defekt så jag är glad att någon ville ha den. Det säljet delfinansierar min blixt. Jag får åka ut och leta vidare i helgen.

När jag kom hem slängde jag in en hel lax i ugnen. Isacs morfar skickade med oss den hem sist vi var där och hälsade på, och den var gudomligt god. Till den gjorde jag en sås på creme fraiche. Samtliga medlemmar i familjen åt med god aptit. Efter maten dukade jag fram lite fika. Jag har nämligen fått äran att testa Gilles kokos- och skumbollar i samarbete med Smartson Testpilot. Är det lillördag så är det. De var goda de där kokosbollarna. Jag är inte särskilt förtjust i den typen av kakor men jag gillade skarpt den framträdande kokossmaken.

Mumsig fika på maten.

Nu på kvällen tog jag en liten runda i området. Jag undrar bara var värmen är? Det är ju ändå maj månad och det brukar alltid vara åtminstone några sommarliknande dagar. Nåja, maj månad är ju faktiskt inte slut än så jag får ha lite tålamod helt enkelt.

Såg några lustiga blommor på min promenad.

3 Comments

 1. Det där ser ut som vildvallmo eller liknande?

  Och nej, värme är det inte direkt här heller, mer än tva dagar tillsammans med din mamma och pappa 🙂

 2. Hej!
  Kul med en fotointresserad Göteborgare! Jag får definitivt kika in här fler gånger!
  Du frågade om tips på hur man läser språk hemifrån, och jag tänkte skriva om ett väldigt bra koncept imorgon. Hoppas du kikar in då!
  Ha en bra kväll!
  MVH J

 3. Här har vi faktiskt haft lite värme de senaste dagarna, även om det varit blandat med en hel del regn. Värmen kommer, ha tålamod:) Hoppas du hittar din blixt snart:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge