Isac Oliver

Besök

I måndags kom Anna&Saga på besök. Saga blir två i höst, så det har verkligen varit fullt ös. Isac har fått dela med sig av sina leksaker, en bra förberedelse inför senare när Oliver börjar pilla på hans saker. Barnen har både bråkat om leksaker och busat glatt med varandra. Varför, varför, varför ska alla barn jämt ha samma saker?! Lustigt det där.

Jag måste dock erkänna – det allra skönaste var när alla barn sov om kvällarna! Då satt jag och Anna på balkongen och åt godis. Vi hade mycket att prata om, eftersom det var ett år sen vi sågs sist. Och innan dess hade det också gått ett år. Innan de åkte hem idag vid lunch skojade vi om att det kan bli vår grej, att ses en gång per år.

Vi var uppe tidigt, och kom iväg till lekplatsen redan vid nio. Det var bara vi där en bra stund. Jätteskönt! Solen gassade redan då.
Lekplatsen var det ja. Jag tror att den stora lekplatsen fick godkänt av både mor och dotter.

Imorgon får vi besök igen på morgonen, och sen är det redan fredag igen. Funderar på att promenera till Isacs förskola under fredagen. Vill känna på hur det känns med Isac på ståbräda. Jag är inte jättenöjd med ståbrädan i förhållande till vår vagn. Men mer om det i ett annat inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge