Graviditeten

Besök hos barnmorskan

Idag har vi varit hos barnmorskan. Förutom det vanliga samtalet om hur jag mår och sådär, så tog hon blodtrycket. 120/60, vilket är bra. Vi lyssnade även på den lilles hjärtljud, också fick jag väga mig. Det är allt en väldigt rörlig liten krabat! Under tiden hon förde doptone-verktyget fram och tillbaka över magen rörde lillen sig hela tiden, och inte nog med det! Bebisen sparkade så mycket att hon kände hur hela verktyget hoppade till flera gånger. Det var nästan lite svårt att få till hjärtljuden bara för det! Men vi fick höra litegrann, så jag är nöjd. 150 hjärtslag/minut slår hjärtat.

När jag låg på britsen och barnmorskan skulle börja lyssna på hjärtljuden frågade hon om jag hade tränat mycket innan, för hon tyckte jag hade så mycket magmuskler. Man tackar! Någonstans där inne finns de allt!

Vår lille älskling!

Och ja just det, på begäran; här är jag och min mage! Hade inte tänkt lägga upp någon bild men denna kan jag bjuda på. Bilden är tagen med min webcam, så ingen konstnärlig bild direkt. Fotot är taget för någon vecka sedan eller så.

8 Comments

  1. Men aaaah mage!
    Nu maste jag ju inse att du är inte lilla kusin Lompan längre, du är ju blivande mamma Liselotte *snyft*

    /A

  2. Oj vilken fin mage! 🙂 Jag tycker att du ska lägga ut flera sådana, vi vill ju alla kunna se hur bebisen växer 🙂

    Skönt att bebis och du mår bra!

  3. Åh, äntligen. Du har ju blivit jätte stor. Magen alltså:) Jag måste komma ner till Göteborg innan födseln så att jag får se dig med gravidmagen. Längtar. Ta hand om dig. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *