Isac

Besök av Isacs mormor och morfar

Idag klockan halv elva ringde det på dörren hemma hos oss. Det var Isacs mormor och morfar som kom  på avtalat besök. Vi skulle fira min födelsedag i förskott.

Vi begav oss nästan direkt ut för att handla lite gott att äta till lunch. Det blev bland annat färskt bröd, pålägg, minipizzor, briocher och små äpplepajer. Alla åt med god aptit.

Efter lunchen gick vi mot centrum för att titta i butiker. Efter en stund somnade även Isac enligt plan. När vi kom hem igen fikade vi med kaffe och paj. Jag fick en peng i present som jag ska köpa en kameraväska för. Jag har redan en stor ryggsäck, men vill ha en lite mindre axelremsväska som jag kan ha när jag bara vill ha med mig kameran och något extra objektiv eller blixten.

Isac har varit i sitt esse hela dagen idag. Han minst sagt älskar all uppmärksamhet han får när han får besök av till exempel mormor och morfar.

Isac och morfar leker med morfars iPhone.
Porträttfoto!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *