Uncategorized

Bebiskläder

Jag funderar lite på det här med att köpa bebiskläder. När ska man börja göra det? Jag vet att många börjar köpa väldigt tidigt just för att suget är så stort när det kommer till att börja känna att bebisen är påtaglig. Men något håller mig tillbaka. Jag har ju känt bebisen sen ett tag tillbaka, så på ett sätt känner jag att han eller hon är med mig. Men ändå…. Så vet jag inte om jag vill köpa något än. Jag är lite kluven. Jag väntar nog till det rutinmässiga ultraljudet är klart åtminstone, något som ligger nära i tiden nu. Tänk att jag snart gått halva tiden!

Hur har ni som har barn gjort?

3 Comments

 1. Vi köpte nog nat litet runt v 25 eller sa, sen tog vi en lite större shoppingtur runt v 35.
  Gott rad: Köp inte pyjamasar med fötter, det är ren skit 🙂

  /Annika

 2. Jag köpte en snuttefilt långt innan vi ens planerade barn, var rädd för att den skulle försvinna från marknaden annars.
  Men sen köpte vi nog de första kläderna i juni och Alva var beräknad till september.
  Instämmer i Annikas goda råd och lägger till ett..
  Gott råd 2: Köp inte hela första arsenalen med kläder innan bebben kommer, då blir det mest neutralt och det används knappt då man får och köper mycket fint när väl bebisen kommer =)
  Gott råd 3: Köp hellre ngn strl för stort så växer de i kläderna och kan använda dem lite längre. Läste precis i en tidning att en bebis växer i genomsnitt 6 cm de första 6 veckorna..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge