Uncategorized

Bebisgos

Ja, då var man ännu lite mer bebissjuk nu då.

Jag fick besök av Liselotte och lilla Liam idag. Liam har hunnit bli två och en halv månad nu. Han är hur söt som helst. Charmade in sig fullständigt hos mig. De kom mitt i Isacs middagsvila, så när Isac vaknade och kom utspringande ur sovrummet fick han se en liten bebis i sitt kök. Isac är väldigt förtjust i bebisar. Han ville gärna klappa på Liam, och när Liam låg på filten lade sig Isac bredvid. Han ville också gärna ge Liam en bebisleksak som han sett att vi hade haft innan. Lilla stora Isac.

Bebisfötter. 

Idag på eftermiddagen åkte Mikael iväg till en kompis. Jag och Isac roade oss med ett ägg i plast som Isac fick som en del av ett set med leksaksmatvaror av sin mormor. Vi såg även lite på TV, jag fastnade framför ett avsnitt av 16 and pregnant på MTV. Idag handlade det om en tjej som förutom att hon var gravid även hade ätstörningar. Hon bodde med sin kille och sin mamma, som även hon fött barn i tonåren. Mamman hade inte lagat middag till sin dotter på tio år och var mest hemma hos pojkvännen.

Jag blev så fruktansvärt upprörd när mamman kom hem till dottern när hon ganska precis fött sitt barn, och frågade om de skulle banta ihop. Hon pratade på om att hon hade gått upp ett par kilo och ville ha stöd från dottern, som hon sa hade koll på detta med viktnedgång tack vare sina ätstörningar. Hur kan man som mamma säga så när man har en dotter med den problematiken? Som inte velat äta under hela graviditeten? Helt sjukt. Jag känner mig fortfarande upprörd över det. Jag borde inte ens titta på det programmet egentligen, alltid är det något som irriterar. Nyblivna mammor som bara vill festa och langar över barnet till sina föräldrar eller ointresserade och oengagerade pappor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge