Uncategorized

Bästa kvällen på länge!

Igår var bästa kvällen på länge! Så grymt kul hela kvällen!

Jag och Therése shoppade på Allum, gjorde oss iordning, och bokade sedan bord på Pasta Etc vid Kapellplatsen. Vi hade tur som fick ett bord där med så kort varsel. Supergod mat och gott vin, orkade inte äta upp allt, men hade gärna velat för det var så gott. Lax i basilikasås med citronpeppar, Penne Salmone Limone, en riktig höjdare. Satt där i säkert två timmar och bara pratade och njöt. Om alltifrån mitt nya jobb till framtiden.

När vinet var uppdrucket begav vi oss till Joe Farellis för att ta ett glas vin. Stod vid det långa bordet vid fönstret och spanade in folk, vilket är något av det roligaste man kan göra! Efter det var det dags att möta upp några av killarna i gänget. Gick till Rockbaren, vilket jag velat göra länge. Riktigt schysst musik och lagom flummiga människor! När vi kände att vi var färdiga med Rockbaren vandrade vi ner till Rose (vad annars!), det var också jätteroligt. Dem spelade massa schyssta rocklåtar och en del roliga schlagers. Dansade, flirtade, pratade med folk. Helt plötsligt var klockan tre och det var dags att bege sig hem. En tjötig italienare som hade sett mig dansa på Rose försökte ragga upp mig på spårvagnen hem. Jag tackade nej.

Nu väntar ännu en tråkig vecka med en massa vardagar. Jag har ju absolut inget för mig! Så om det är någon som har tråkigt är det bara att ringa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *