Uncategorized

Bästa fredagen på länge

Hela fredagen den här veckan var härlig. En riktig så kallad må-bra-dag.

Dagen började med att jag satte mig och gjorde de mesta förberedelserna inför det projekt som jag nu idag jobbar med. Runt lunch åkte jag in till stan för att äta sushi med goa Kerstin och Alexander. Vi åt en god sushi medan en busig Alexander kastade saker på golvet bara för att det var så kul när Liselotte fick ta upp dessa. Och nej, jag kan inte motstå detta, barnkär som jag är! Sedan gick vi runt i olika affärer, mestadels leksaksaffärer. Pratade om allt möjligt och tittade på ursöta leksaker. Vet ni hur många gulliga leksaker det finns?! Ja, jag vet att några av er gör det.

Efter en fika på Åhléns där jag åt en galet god bit kladdkaka åkte jag hemåt, med vetskapen om att kvällen hade en bio att erbjuda. Jag och Mikael blev upphämtade av Fritte, som hade Kami med sig i bilen. En pizza på en restaurang i Lerum senare, fick vi sällskap av ytterligare en person, Michelle. Kami skulle inte med på bion, så honom släppte vi av hemma.

Filmen vi skulle se heter Zombieland, och när vi kom till Bergakungen för att köpa våra biljetter hade vi en timme att slå ihjäl innan det var dags att parkera rumpan inne i salongen. Så, vi fikade! Min andra fika den dagen. Vi pratade bort den timmen utan problem, och upptäckte sedan att vi alla tyckte att filmen var riktigt bra.

Summa sumarum: En härlig fredag spenderad med härliga människor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *